Service

Naast uw reguliere auto onderhoud en verkoop bieden wij verschillende services aan. Klanttevredenheid staat bij Autobedrijf Heinkenszand namelijk hoog in het vaandel. Zo beschikken wij onder meer over vervangend vervoer, een bandenhotel en pechhulp. Ook maken wij vooraf duidelijke afspraken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Pechhulp

In samenwerking met AutoCrew staat Autobedrijf Heinkenszand voor u klaar. Bij ons kunt u altijd rekenen op vakkundige service door een AutoCrew-garage bij u in de buurt. Heeft u pech in het buitenland? Ook dan helpt AutoCrew u graag!

 

Wilt u gebruik maken van AutoCrew Pechhulp? Neem dan contact met ons op. Voorwaarde is wel dat wij het onderhoud van uw auto uitvoeren.

 

Pechhulp Heinkenszand

 

Bandenopslag

Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.

 

Vervangend vervoer

Staat uw auto bij ons in onderhoud? Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van een van onze huurauto’s. Zo blijft u mobiel!

 

Leenauto Heinkenszand